Wybierz stronę międzynarodową Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Strona główna Kraje Noclegi Awards Dodaj opinię Dodaj opinię Dodaj zdjęcie Dodaj film z podróży Dodaj obiekt Dodaj atrakcję Dodaj poradę Strona główna Dodaj opinię Tunezja Sousse Porady Sousse Opinie (33) (508) - Zdjęcia i filmy Hotele i obiekty (55) Atrakcje turystyczne (4) Prognoza pogody Mapa Więcej Porady (9) Forum (3) Przeczytaj wszystkie porady Największą atrakcją dla mnie była dwudniowa wycieczka na Saharę.Polecam bardzo wszystkim wypoczywającym i chcącym zobaczyć piękno i różnorodność tego kraju...:) Porady - 9 dla Sousse Zmień zapytanie Teresa , dGVyZXNhcHJ1czFAdnAucGw= 16 sierpnia 2012 Największą atrakcją dla mnie była dwudniowa wycieczka na Saharę.Polecam bardzo wszystkim wypoczywającym i chcącym zobaczyć piękno i różnorodność tego kraju...:) Marzena, bWFyemVua2ExMjFAbzIucGw= 12 sierpnia 2012 Bardzo polecam wycieczkę fakultatywną na saharę i jazdę na wielbłądach -super wyprawa. Warto się także wybrać na spektakl światła i dźwięku na Medinat Alzahra Parc , w wyjątkowy sposób opowiedziana historia Tunezji tłumaczona także na język polski. Angelika, dGVyZXNpYTkyQHdwLnBs 06 sierpnia 2012 spa polecam świetne masarze za cenę niższą niż w Polsce. Jeśli chodzi o restauracje nie korzystałam, ponieważ jadlam Tylko hotelowe jedzenie- dobre Martyna, bWFydHlzaWE5MzlAd3AucGw= 27 czerwca 2012 Polecam zwiedzanie zoo dostępnych w niektórych hotelach, można zobaczyć na własne oczy wiele gatunków zwierząt niewidocznych w Europie i to zazwyczaj w cenie all inclusive. Patryk, cGF0cmljaW84MkB3cC5wbA== 19 maja 2012 waro wybrać się na rejs statkiem pirackim Klaudia, a2xhdWRpYS5ub2dhQG9uZXQuZXU= 23 kwietnia 2012 Na przeciwko hotelu SAMARA pyszna pizza :D Paulina, cGF1bGlua2FhMTk5MDFAd3AucGw= 19 kwietnia 2012 To miasto jest w Centrum więc bez obaw można wszędzie dojechać. Milena, bWlsZW5hb0B3cC5wbA== 01 kwietnia 2012 Uwaga na miłych staruszków częstujących colą - naciągacze. Polecam odwiedzenie oceanarium niedaleko Sousse BajeczneWakacje, Yml1cm9AdGFuaWV3Y3phc3kuaW5mbw== 11 października 2011 polecam i zapraszam w razie pytań pod nr 603 993 499 Dodaj poradę Sousse Dodaj opinię Dodaj zdjęcie Dodaj film z podróży Dodaj obiekt Dodaj atrakcję Dodaj poradę Drukuj porady Informacje - Sousse Pogoda- Sousse Mapa - Sousse Zdjęcia - Sousse Filmy - Sousse Forum Sousse Pobliskie miejscowości Hammamet Kairouan Mahdia Monastir en Skanes Nabeul Port El Kantaoui El Djem Widgety Zoover Dostępne formaty widgetów