Wybierz stronę międzynarodową Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Strona główna Kraje Noclegi Awards Dodaj opinię Dodaj opinię Dodaj zdjęcie Dodaj film z podróży Dodaj obiekt Dodaj atrakcję Dodaj informację o obiekcie Strona główna Dodaj opinię Szwajcaria Wallis Saas Grund Pensjonaty Saas Grund Pensjonat Heino Popularne miejsca docelowe Bazylea Interlaken Genewa Wengen Faulensee Reichenbach / Faltschen / Kiental Adelboden Grindelwald Hasliberg Gstaad Popularne miejsca docelowe Zermatt Nendaz Veysonnaz Saas Fee Raron Riederalp Bettmeralp Val d'Illiez Bister Ritzingen Popularne w - Saas Grund Apartamenty w Saas Grund Hotele w Saas Grund Kempingi w Saas Grund Pensjonaty Wallis Pensjonaty Szwajcaria Opinie Pensjonat Heino Opinie Zdjęcia i filmy Porady Forum Prognoza pogody Pensjonat info Mapa 9,3 0 polski - opinie 35 - opinie międzynarodowe Znajdź oferty hoteli dla Heino Od CHF 65 Znajdź najlepsze oferty 6° / 18° 19 Apr 2018 Pogoda Numer 1 z 2 pensjonaty w Saas Grund Znajdź najlepsze ceny Pensjonat Heino - większość odwiedzających znalazło najlepszą cenę w ofercie: 1 Booking.com Sprawdź ceny TOP! Więcej Zminimalizuj wyniki 35 opinie Pensjonat Heino 9,3 35 opinie Wrażenia ogólne 9,3 Obsługa 9,5 Cena/jakość 9,4 Wyżywienie 9 Pokoje 8,7 Atrakcje dla dzieci 9,4 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 8,9 Basen - Higiena 9,3 Język: polski (0) Wszystkie (35) ------------ holenderski (31) angielski (2) niemiecki (1) francuski (1) Rodzaj: Wszystkie (35) ------------ Z partnerem (11) Rodzina z dużymi dziećmi (5) Rodzina z małymi dziećmi (7) Z przyjaciółmi (3) Grupa (6) Podróżujący samotnie (3) Sortowanie: Daty podróży Daty dodania tłumacz Fijn verblijf, 9 Eric, 19 sierpnia 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 9 Wyżywienie 9 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci 10 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 10 Basen - Higiena 9 Fijne familiekamer en top lokatie. Met de inbegrepen passen voor de gondels meteen van de bergen kunnen genieten. Geef vooraf aan de eigenaar naam en geboortedatum doordan liggen de passen direct klaar, anders pas volgende dag. golda, eigentümer, 22 sierpnia 2017 Dank u wel voor de top review en ja de familiekamers met de twee verschillende slaapkamers zijn zeer populaire tłumacz Super 9 Jooken Steve, 04 sierpnia 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 8 Wyżywienie - Pokoje 8 Atrakcje dla dzieci 10 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 9 Basen - Higiena 9 Zeer vriendelijk ontvangst, enorm kindvriendelijk, onze kinderen voelden zich meteen thuis. Neem geen speelgoed mee, er is meer dan genoeg. Ze missen zelfs hun tv niet. Rustige locatie ook. Ideale uitvalsbasis voor veel wandelplezier, maar ook voor de actievelingen onder ons of de mensen die het liever rustig houden. golda, eigentümer, 22 sierpnia 2017 bedankt voor de super review en ja speelgoed hoeft men niet mee te brengen tłumacz Pension Heino was voor ons fantastisch! 10 Wilrie en Rinus, 06 sierpnia 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 10 Wyżywienie 10 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci 9 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 9 Basen - Higiena 10 Golda en haar team voegden duidelijk veel toe aan het welslagen van onze vakantie. Ze boden advies over mogelijk te maken tochten, realiseerden een huiselijke sfeer en gaven een prima service.Elke dag heerlijk vers en gevarieerd eten. Onze kamer werd schoon en fris gehouden. Wij hebben het er erg naar onze zin gehad. Pension Heino is een aanrader. Tot ziens!! golda, eigentümer, 22 sierpnia 2017 bedankt voor de review en ja we geven ons alle moeite het etenelke dag vers en gevarieerd aan te bieden Znajdź najlepsze ceny Pensjonat Heino - większość odwiedzających znalazło najlepszą cenę w ofercie: 1 Booking.com Sprawdź ceny TOP! Więcej Zminimalizuj wyniki tłumacz Endroit accueillant 9 Graber, 28 lutego 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 10 Wyżywienie 10 Pokoje 8 Atrakcje dla dzieci - Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 8 Basen - Higiena - Personnel très sympathique, service rapide, nourriture excellente, ambiance familiale, la patronne nous met tout de suite à l'aise. Chambre simple mais très propre. Possibilité de se faire un thé ou café gratuitement. Rapport qualité-prix rien à redire, parfait ! Golda, eigentümer, 06 marca 2017 merci pour d'avis tłumacz Prima!! 8 Klaartje, 03 marca 2017 Obsługa 8 Cena/jakość 10 Wyżywienie 8 Pokoje 8 Atrakcje dla dzieci 9 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 7 Basen - Higiena - Ook dit jaar waren we weer blij dat we een paar dagen samen met onze kinderen en kleinkinderen in Pension Heino terecht konden.Het was de derde keer en daaruit blijkt denk ik onze tevredenheid wel! Dank aan Golda en familie!!! tłumacz Fantastic 10 Ma cailian, 21 lutego 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 10 Wyżywienie 10 Pokoje 10 Atrakcje dla dzieci 10 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 10 Basen - Higiena - The house is very beautiful and the landlord is very nice.l like it . I will miss the place Golda, eigentümer, 06 marca 2017 thank you for your review and hope to see you again tłumacz Good place to live 10 Daisy, 20 lutego 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 10 Wyżywienie 10 Pokoje 10 Atrakcje dla dzieci 10 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 10 Basen - Higiena - It's really really a good place to live.Landlady is so friendly and nice.I spent very very happy days in there with my friends. At the end, all of us were crying.Because we really really love the place, people, Holland, we don't want to leave. Golda, eigentümer, 06 marca 2017 thank you for the review and hope to see you again tłumacz Aanrader ! 9 Babette Slier, 04 marca 2017 Obsługa 10 Cena/jakość 10 Wyżywienie 9 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci 10 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 9 Basen - Higiena - Super vakantie !!! De kamers schoon en ruim, lekker gegeten en zeer kindvriendelijk. Op steenworp afstand van de Gondellift Golda, eigentümer, 06 marca 2017 dank jullie voor de super vakantie review. hopelijk tot de volgende keer tłumacz Geweldig! 9 Mevr. van der Steen, 31 sierpnia 2016 Obsługa 9 Cena/jakość 9 Wyżywienie 9 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci 9 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich 9 Basen - Higiena - Pension Heino is een super hotel met een keurig ontbijtbuffet en een prima diner. Iedere avond verse ingrediënten gebruiken en heel afwisselend. De gastvrouw weet veel te vertellen over de omgeving en geeft op al je vragen antwoord.Een geweldig hotel waar je je meteen op je gemak voelt! Golda, eigentümer, 06 marca 2017 dank u wel voor de review tłumacz Gastvrij & net pension centraal gelegen in saasdal 9 Fam. Vonk, 15 sierpnia 2016 Obsługa 9 Cena/jakość 9 Wyżywienie 8 Pokoje 8 Atrakcje dla dzieci 9 Położenie z uwzględnieniem tras narciarskich - Basen - Higiena - De oorspronkelijk uit Nederland afkomstige eigenares is zeer gastvrij en geeft vrijblijvend veel tips over de omgeving. Het pension ligt in het rustige Saas-Grund vlakbij de supermarkt, bushalte en kabelbaan welke gaat tot 3200m (Hohsaas). Er is voldoende parkeergelegenheid. Saas-Grund ligt enkele kilometers van het populaire Saas-fee en Saas Almagell. Met de burgerpas, welke gratis bij de hotelovernachting wordt verstrekt, kun je onbeperkt gebruik maken van bijna alle kabelbanen en buslijnen in het Saasdal. Saas-Grund is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van dag- en wandeltochten. Het pension is netjes en schoon en het eten (wij hadden half pension) is prima. De familiekamer is niet overdreven groot maar geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het enige wat wij (een beetje) gemist hebben was een televisie op de kamer. Dat werd overigens weer ruimschoots gecompenseerd door de aanwezigheid van goede wifi en een moderne televisie in de centrale ruimte op de begane grond. 1 2 3 4 dalej Saas Grund Pensjonat Heino - wybierasz się tu na wakacje? Poznaj najpierw opinie Użytkowników, którzy już tam byli! Pensjonat Heino wyniki 9,3 z 10, na podstawie 35 opinie czytaj dalej Saas Grund Pensjonat Heino - wybierasz się tu na wakacje? Poznaj najpierw opinie Użytkowników, którzy już tam byli! Możesz również dołączyć swoją ocenę: podziel się swoimi wrażeniami, opisz warunki pobytu i zaproponuj miejsca, które warto zobaczyć. Na witrynie Zoover możesz obejrzeć bogatą galerię zdjęć i filmów video. Na witrynie Zoover możesz obejrzeć - filmów video - Pensjonat w - Heino. Nadal szukasz wymarzonego miejsca na wakacje? Szwajcaria - zobacz inne miejsca noclegowe. Wallis - zobacz wszystkie możliwości zakwaterowania w tym miejscu. Porównaj Pensjonat Heino z innymi miejscami noclegowymi w Saas Grund. Mniej tekstu Pensjonat Heino Dodaj opinię Dodaj zdjęcie Dodaj film z podróży Dodaj obiekt Dodaj atrakcję Dodaj informację o obiekcie Wydrukuj oceny Informacje - Saas Grund Pogoda- Saas Grund Mapa - Saas Grund Zdjęcia - Saas Grund Filmy - Saas Grund Forum Saas Grund Jesteś właścicielem / menadżerem? Zoover oferuje kilka dodatkowych opcji dla właścicieli obiektów. Więcej informacji Widgety Zoover Dostępne formaty widgetów