Hotel Sarmata*** Sandomierz Opinie o Hotelach & Ceny Hotel Sarmata***

Hotel Sarmata*** Sandomierz
6 opinie

Opinie Hotel Sarmata***

Ul. Zawichojska 2, 27-600, Sandomierz
Chcesz poznać opinię innych użytkowników o wypoczynku w - Sandomierz Hotel Sarmata***? Właśnie tutaj możesz przeczytać oceny podróżników na temat -Hotel Sarmata*** w - Sandomierz oraz dołączyć własne opinie.
Hotel Sarmata wyniki 9,9 z 10, na podstawie 6 opinie
Chcesz poznać opinię innych użytkowników o wypoczynku w - Sandomierz Hotel Sarmata***? Właśnie tutaj możesz przeczytać oceny podróżników na temat -Hotel Sarmata*** w -Sandomierz oraz dołączyć własne opinie. Gościłeś już w - Hotel Sarmata*** w - Sandomierz? Zatem daj szansę innym użytkownikom poznać Twoje zdanie na temat wypoczynku w tym miejscu! Na witrynie Zoover możesz obejrzeć - 68 Zdjęcia z wakacji - Hotel w - Sarmata***. Na witrynie Zoover możesz obejrzeć - 1 Filmy video - Hotel w - Sarmata***. Nadal szukasz wymarzonego miejsca na wakacje? Zobacz miejsca noclegowe w Polska. Zobacz wszystkie możliwości zakwaterowania w Świętokrzyskie. Porównaj Hotel Sarmata*** z innymi miejscami noclegowymi w Sandomierz.
Proszę czekać...

Z partnerem, Lipiec 2011
"Wyjątkowe miejsce"
Magdalena
10,0
31.03.2012 Hotel Sarmata to hotel wyjątkowy. Spędziliśmy tam romantyczny weekend i wynieśliśmy wspaniałe wspomnienia. Otoczenie przepiękne, wręcz królewskie. Bardzo blisko stare miasto, dzięki czemu zwiedziliśmy je bardzo dokładnie mimo kiepskiej pogody,. Pokoje eleganckie, można odpocząć i zaczerpnąć odrobiny luksusu. Personel bardzo przyjazny zawsze chętnie służył nam pomocą. Cena moim zdaniem korzystna, ponieważ warunki są rewelacyjne. Restauracja wspaniała, posiłki wyśmienite i pięknie podane. Pokoje sprzątane codziennie. Jeżeli chodzi o pary jest to miejsce idealne. Niestety nie moge sie wypowiedziec o atrakcje dla dzieci ponieważ nie zwracałam na nie uwagi. Hotel posiada jaccuzi i saune:) Bardzo ale to baardzo polecam:)

Z przyjaciółmi, Grudzień 2010
"Hotel sarmata - super"
j23
8,0
8,0
10,0
04.01.2011 Miejsce godne polecenia. Spędziliśmy uroczy weekend z przyjaciółmi. Bawiliśmy się przednio.

Z przyjaciółmi, 2010
"Bardzo ładne miejsce - szczególny klimat !!!!!"
Danka
10,0
04.10.2010 Piękne miejce dardzo blisko centum miasta ,bardzo mi się podobało -byłam na dużym przyjęciu weselnym organizowanym w hotelu SARMATA - klimat szczególny,kunsztownie, elegancko - nie można się do niczego przyczepić ??? poza może drobnym szczeółem - przy eleganco i dekoracyjnie nakrytych stołach mi jako gościowi brakowało praktyczności - gość powinien mieć w zasięgu ręki paterę z ciastem czy owocami a podanie obiadu i ciepłych posiłków powinno się odbyć w możliwie najkrótszym czasie (jedni goście zapomnieli kiedy był obiad a innym jeszcze się podaje) - nie żeby przyczepić łatkę ale żeby zwrócić uwagę właścicielom co należy udoskonalić i dopracować , żeby nikt z przyłych gości w swoich wrażenich z pobytu tym holelu nie miał miejca na to ale ... jak ja , bo ogólnie za całoksztat daję im dziesiątkę i w przyszłości skorzystam z ich usług mam nadzieję skorygowanych o moje uwagi ??? Z życzeniami sukcesów dla właścicieli i obsługi .
Pozdrawiam i polecam wszystkim.DANKA

Hotel - Sarmata*** - Najniższe ceny znajdziesz w:

Z partnerem, Maj 2010
"Naprawde super miejsce"
Michal
10,0
05.05.2010 Hotel "Sarmata" w Sandomierzu to naprawde super miejsce, spędziłem tam weekend majowy 2010 w pokoju dwuosobowym razem ze swoją dziewczyną zarówno ja jak i ona byliśmy pod wielkim wrażeniem. Miła i sympatyczna obsługa, fajna atmosfera i bardzo dobre jedzenie w hotelowej restauracji oraz bliskie położenie Hotelu od Rynku Sandomierskiego powoduje że chce się tu wracać.

Z partnerem, Maj 2010
"Wspaniałe miejsce"
Andrzej
10,0
05.05.2010 Hotel z pełną obsługą turystyczną, dobrze położony o cudownym klimacie

Z partnerem, Sierpień 2009
"Doskonały hotel 100 metrów od Rynku"
lucbach
9,0
22.04.2010 Świetnie położony, nowy, piękny hotel, który przypomina raczej dworek niż typowy zespół hotelowy. Zaoferowano nam doskonałą obsługę, pomoc w każdej sytuacji i zrozumienie w Restauracji Sarmackiej (moja żona jest zmuszona prowadzić restrykcyjną dietę). Polecam na wypoczynek w Sandomierzu.

Opinie Zoover na Twojej witrynie

Sprawdź wszystkie opcje gadżetowe Zoover

Ankieta

W którym kraju serwowane są najlepsze dania?

Login HOTELARZ

Zoover oferuje kilka dodatkowych opcji dla właścicieli miejsc noclegowych.Więcej informacji