Hotel Kormoran*** Rowy Opinie o Hotelach & Ceny Hotel Kormoran***

Hotel Kormoran*** Rowy
9 opinie

Opinie Hotel Kormoran***

ul. Kościelna 16, 76-212 , Rowy
Chcesz poznać opinię innych użytkowników o wypoczynku w - Rowy Hotel Kormoran***? Właśnie tutaj możesz przeczytać oceny podróżników na temat -Hotel Kormoran*** w - Rowy oraz dołączyć własne opinie.
Hotel Kormoran wyniki 8,8 z 10, na podstawie 9 opinie
Chcesz poznać opinię innych użytkowników o wypoczynku w - Rowy Hotel Kormoran***? Właśnie tutaj możesz przeczytać oceny podróżników na temat -Hotel Kormoran*** w -Rowy oraz dołączyć własne opinie. Gościłeś już w - Hotel Kormoran*** w - Rowy? Zatem daj szansę innym użytkownikom poznać Twoje zdanie na temat wypoczynku w tym miejscu! Na witrynie Zoover możesz obejrzeć - 39 Zdjęcia z wakacji - Hotel w - Kormoran***. Na witrynie Zoover możesz obejrzeć - 1 Filmy video - Hotel w - Kormoran***. Nadal szukasz wymarzonego miejsca na wakacje? Zobacz miejsca noclegowe w Polska. Zobacz wszystkie możliwości zakwaterowania w Pomorskie. Porównaj Hotel Kormoran*** z innymi miejscami noclegowymi w Rowy.
Proszę czekać...

8,5
7,3
9,2
Z partnerem, Listopad 2011
"Jedno z najlepszych spa w polsce!"
Karolina
10,0
13.11.2011 Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć zdala od miasta. Spokój piękne tereny- idealne miejsce na pobyt w spa. Do obsługi nie mam żadnych zastrzeżeń- nad wyraz kompetentna i miła. Serwowane obiadokolacje! Kuchnia przepyszna. Pokoje przestronne, przytulne z pięknym widokiem ( my mieliśmy pok na 2 pietrze z widokiem na park i jezioro). Centrum Spa to prawdziwa perełka. Gustowne, przytulne nie za duże z bardzo profesjonalną obsługą i niszowymi kosmetykami. Obiekt zdecydowanie zasługuje na pochwałę i jest godny polecenia każdemu kto szuka odrobiny relaksu zdala od miasta!

Z przyjaciółmi, 2011
"Nie polecam !"
Maria
5,0
2,0
1,0
3,0
3,0
12.09.2011 Hotel Kormoran NIE MA ŻADNYCH GWIAZDEK przyznanych oficjalnie. Informacje podane na niektórych stronach internetowych KŁAMIĄ. Polecam sprawdzić przed wyjazdem!! Sami strasznie się nadzialiśmy. Cena za dobę, adekwatna do hotelu z minimum 3 gwiazdkami a oferowane usługi i komfort ...hmm lepiej nie mówić.

Rodzina z dużymi dziećmi, Sierpień 2011
"100% odpoczynek w rewelacyjnych warunkach"
Katarzyna
8,0
12.09.2011 Dość przypadkowo trafiłyśmy do ośrodka Kormoran w Rowach i były to dla mnie chyba najbardziej udane wakacje nad polskim morzem. Chciałabym wrócić tam z całą rodziną za rok i to na dłuższy urlop. Tym razem byłyśmy z córką (8 lat) we dwie i choć miałyśmy wyjątkową jak na to lato - słoneczną pogodę, ale nawet gdyby padało, to i tak byłoby co robić. Kormoran na pewno jest miejscem, w którym można się w pełni zrelaksować, jest fajnie położony - tak "z boku", a jednocześnie do zejścia na plażę jest blisko - około 300 metrów. W hotelu piękny basen (wieczorem z podświetlaną na kolorowo wodą), fantastyczny ogród, przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie. Kormoran jest dużym ośrodkiem, ale - co dla nas akurat było zaletą - dużo w nim korytarzy i zakamarków, przez co sprawia wrażenie bardzo kameralnego. Jest też centrum SPA i Medical SPA - zajrzałam tam tylko, ale gdybym miała możliwość, na pewno skorzystałabym z jakiegoś zabiegu, bo wyglądało to naprawdę fajnie. Na miejscu jest pani, która organi

Z partnerem, Listopad 2010
"'' Długi weekend ''"
ewelina
4,0
6,0
2,0
5,0
1,0
09.03.2011 Wraz z moim partnerem pojechaliśmy do hotelu kormoran wzeliśmy najdroszy pokój w tym hotelu miał być lux a on nawet koło luxu nie stał. pokój znajdował się na najwyszym piętrze na samym końcu nie ma windy i sa pokrecone korytarze ale to nic bo jak otworzyłam drzwi to dopiero był koszmar odrazu poczułam że coś mnie smyra po rece patrze a to pajęczyna miałam stos pajęczyn nad łóżkiem w tym dwa pająki i patrze na ten pokój a on wyglądał i miał zapach jak pokój mojej pra babci pomyślałam że pani dała nam zły pokój więc zeszliśmy na dół. Pani powiedziała że nie ma żadnej pomyłki bo ten pokój ma taras i dlatego jest najdroszy i wszystkie inne pokoje wyglądają tak samo ale zapytała się co się stało i na drugi dzień przysłała panią do posprzatania i dostałam zato szarlotke na przeprosiny Spa wygąda ładnie i robią dobre masaże tylko szkoda ze sauny sa otwarte od godziny 18, jedzenie było dobre ale pieczywo stare i okropna kawa ogólnie nie byłam zadowolona to był najdłuższy weekend w moim życiu

Podróżujący samotnie, Październik 2010
"Wspaniały weekend!"
Kinga
10,0
20.10.2010 Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam ten obiekt! Bardzo dobre jedzenie, duże pokoje, czysto i przesympatyczna obsługa. Spa również na bardzo wysokim poziomie. Balijki robią świetne masaże. Nic dodać nic ująć. POLECAM!

"Jak najbardziej polecam!"
Michal
10,0
27.09.2010 W "Kormoranie" spędziliśmy wspaniałe wakacje. Mimo, że pogoda nie do końca dopisała, to wcale się ty nie przejmowaliśmy- wszystko dzięki bogatej ofercie dostępnej w samym hotelu. Niewątpliwie dużym atutem jest basen, w którym wspólnie z dziećmi spędzaliśmy dużo czasu. Dobra, urozmaicona kuchnia i przytulne wnętrza sprzyjały pełnemu relaksowi. Bardzo fajna lokalizacja, nieco na uboczu charakterystycznego dla miejscowości wypoczynkowych zgiełku, ale zaledwie pięć minut spacerkiem do centrum Rowów. Miejsce atrakcyjne nie tylko dla rodzin z dziećmi, ale także dla osób, ,które szukają wyciszenia i relaksu, uzupełnionego zabiegami rehabilitacyjnymi, bądź spa. Zdecydowanie polecam!

Rodzina z małymi dziećmi, Lipiec 2010
"KORMORAN ROWY- Wracamy za rok!"
ANNA
10,0
20.08.2010 Duży ,przestronny Hotel o ładnej architekturze ,nie przytłaczający wielkością i ilością pieter. Teren wokół zadbany i dobrze zgospodarowany.Duży monitorowany i zamykany parking.Bardzo dobre wyżywienie w formie szweckiego stołu plus bezpłatne domawianie z kart .Lunch dla dzieci .Raz w tygodniu wyśmienity grill z muzyka na żywo.W Hotel dla rodzin z dziećmi.Dużo ułatwiń ,wyposażenie ,sala zabaw ,przedszkolanka.plac zabaw ,basen,sauny ,kort tenisowy ,Centrum SPAHotel położony przy brzegu rzeki Łupawy i Słowińskiego Parku . 10 min spacerkiem do plaży.Dla wybrednych w pobliżu dzika plaża .Miła , kompetentna obsługa, ze znajomością języków.Żadna prośba nie została bez odzewu.Restauracja ,kawiarnia widokowa .Czysto , wytwornie , szybka i miła obsługa.Dania serwowane w formie szweckiego stołu -duży wybór potraw.Co dzień inine menu -tematyczne.Lunch dla dzieci .Smacznie i do woli .W hotelu basen ,kort tenisowy , Sauny ,Spa ,rowery.Animacje dla dzieci ,kino

Rodzina z małymi dziećmi, Lipiec 2010
"Relaks w najlepszej formie. Bajeczne SPA :)"
Marlena
9,0
06.07.2010 Duży a zarazem kameralny hotel , piękne ogrody (każdy kto ma swój ogród na pewno to doceni), urokliwy basen z 3 saunami - no i wyjątkowe SPA, dbałość o szczegóły godna podziwu. Plaża 150m, Słowiński Park Narodowy 150 m, jeziora, rzeka tuż obok hotelu 10 m. W samym miasteczku nie brakuje niczego, no może czasami pieniędzy w jedynym bankomacie :). Wszyscy się bardzo starają, a ja osobiście jestem zachwycona obsługą w Spa, mój mąż zresztą też.
Szeroki wybór posiłków, wszystko smaczne i elegancko podane, polecamy większą salę restauracyjną - z widokiem na fontannę. ogólne wrażenie troszkę psują ceny płatnych dodatkowo do obiadu napoi.
codziennie aerobik na basenie i gimnastyka poranna w hotelu, dla dzieci plac zabaw no i basen
Gorąco polecam rozmowę z menadżerką SPA, jeżeli planujecie zabiegi - potrafi doskonale dobrać zabiegi. Bez obaw poddajcie sie jej sugestiom. Obowiązkowa pozycja to MASAŻ BALIJSKI

Z partnerem, Czerwiec 2010
"Długo czekałem na taki relaks !!!"
Daneeo
10,0
21.07.2010 Hotel duży ale nie tłoczny, widać że cały czas jest coś ulepszane i dodawane. Bardzo czysty, obsługa bardzo miła, dużo jedzenia. Goście raczej dorośli i przeważnie wiedzą po co przyjechali - czyli na wypoczynek :).
Plaża bliziutko, sklepy w całym miasteczku czynne do późna. Hotel położony w zacisznym miejscu na końcu miasteczka, dzięki temu przez cały pobyt było cicho i spokojnie i można było wypoczywać w ogrodzie na leżakach. Dodatkowo niedaleko jezioro i Park Narodowy. Obsługa bardzo miła i uczynna - Panie w Spa i na recepcji. Dwie restauracje, jedna kawiarnia i grill w ogrodzie czegóż więcej chcieć. Jedzenie dobre i urozmaicone - nie nudzi się. No cóż, jechałem z zamiarem lenistwa i wypoczynku i było wszystko o czym myślałem. Ogród z leżakami, jacuzzi i basenem pod ręką. Napoje zimne donosili kelnerzy. Jest kort tenisowy, obok płynie rzeka a w hotelu wypożyczają wędki. Ale przede wszystkim polecam SPA. Robią tam cuda, balijskie masaże , zabiegi relaksacyjne i pielęgnacyjne.

Opinie Zoover na Twojej witrynie

Sprawdź wszystkie opcje gadżetowe Zoover

Ankieta

W którym kraju serwowane są najlepsze dania?

Login HOTELARZ

Zoover oferuje kilka dodatkowych opcji dla właścicieli miejsc noclegowych.Więcej informacji