Wybierz stronę międzynarodową Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Strona główna Kraje Noclegi Awards Dodaj opinię Dodaj opinię Dodaj zdjęcie Dodaj film z podróży Dodaj obiekt Dodaj atrakcję Strona główna Dodaj opinię Niemcy Schleswig Holstein Damp Opinie Damp Opinie (0) (2) - Zdjęcia i filmy Hotele i obiekty (5) Atrakcje turystyczne (3) Prognoza pogody Mapa Porady (0) Więcej Forum (0) 9 2 opinii Zobacz wszystkie opinie Zobacz wszystkie opinie Znajdź oferty hoteli Od € 73 Znajdź najlepsze oferty Zobacz wszystkie zdjęcia Damp - wybierasz się tu na wakacje? Poznaj najpierw opinie Użytkowników, którzy już tam byli! Damp wyniki 9,0 z 10, na podstawie 2 opinie czytaj dalej Damp - wybierasz się tu na wakacje? Poznaj najpierw opinie Użytkowników, którzy już tam byli! Możesz również dołączyć swoją ocenę: podziel się swoimi wrażeniami, opisz warunki pobytu i zaproponuj miejsca, które warto zobaczyć. Kempingi, Hotel i Park wakacyjny Damp - na Zoover znajdziesz wszystkie niezbędne informacje dotyczące tego miejsca! Damp - zapraszamy również do obejrzenia zdjęć i filmów video w naszej galerii! Damp - na tej stronie znajdziesz wszystkie oferowane miejsca noclegowe. Niemcy - a może warto sprawdzić noclegi tutaj? Zapraszamy! Schleswig Holstein - sprawdź wszystkie możliwości zakwaterowania. Mniej tekstu Znajdź najlepsze ceny Damp - większość odwiedzających znalazło najlepszą cenę w ofercie: 1 Booking.com Sprawdź ceny TOP! Więcej Zminimalizuj wyniki 2 opinie Damp 9 2 opinie Wrażenia ogólne 9 Życie nocne/wyjścia 6,5 Oferty kulturalne 8 Otoczenie 9 Plaże 10 Atmosfera - Troska o naturę - Język: polski (0) Wszystkie (2) ------------ niemiecki (2) Rodzaj: Wszystkie (2) ------------ Z partnerem (1) Z rodziną (1) Sortowanie: Daty podróży Daty dodania tłumacz Prima Nebensaison 10 S. Berger, 05 grudnia 2009 Życie nocne/wyjścia 8 Oferty kulturalne 8 Otoczenie 10 Plaże 10 Atmosfera - Troska o naturę - Wir hatten uns ein gut ausgestattes Ferienhaus und die Ruhe um uns herum sehr genossen. Alle Gaststätten und Geschäfte waren geöffnet und wir hatten Glück mit dem Wetter für täglich lange Strandwanderungen. Das tropische Spassbad ist mehr was für Familien mit jüngeren Kindern, aber die Saunalandschaft und das Meerwasserhallenbad waren Klasse. Kappeln und Eckerförde sind mit tollen Restaurants und vielen kleinen Geschäften einen Bummel wert. Das Wikingermuseum Haitabu muss man sich unbedingt angucken (Ausflugtip für einen Regentag). Auch ohne "Badewetter" haben wir den Urlaub und den leeren Strand sehr genossen. tłumacz Entspannter Famielienurlaub 8 Sabine Schönsee, 21 lipca 2008 Życie nocne/wyjścia 5 Oferty kulturalne 8 Otoczenie 8 Plaże 10 Atmosfera - Troska o naturę - Der Strand von Damp ist sehr lang und selbst in den Ferien wenn es boomt liegt man nicht dicht an dicht.Mann brauch auch keine Kurtaxe zu zahlen. Damp bitete für Familien den optimalen Urlaub. Darum fahren wir schon seit 10 Jahren hierhin. Damp Dodaj opinię Dodaj zdjęcie Dodaj film z podróży Dodaj obiekt Dodaj atrakcję Wydrukuj oceny Informacje - Damp Pogoda- Damp Mapa - Damp Zdjęcia - Damp Filmy - Damp Forum Damp Pobliskie miejscowości Klein Waabs Waabs Schönhagen Strand Kappeln Hasselberg Krusendorf Lindaunis Widgety Zoover Dostępne formaty widgetów