Historia i kultura Dunns River Falls and Ocho Rios Shopping Tour - brak opinii w języku polskim Zobacz opinie w innych językach. Lub napisz własną ocenę.
tłumacz Dunns River Falls 10 Joop, 05 grudnia 2015 een aanrader, trek wel schoenen aan die goed passen.
tłumacz Prachtig! 9 thielens_ann, 18 lipca 2015 Zeer mooi, maar ook wel behoorlijk druk. Als je waterschoentjes (dichte) hebt, steek ze dan zeker in je koffer. Deze zijn onontbeerlijk bij de beklimming.
tłumacz Prachtig en uniek, mmar ....... 7 Rosina Seberechts, 12 kwietnia 2014 Bij deze uitstap werden wij genoodzaakt alvorens de eigenlijke River Falls te bezoeken een souvenir winkel binnen te stappen waarbij wij voor 30 minuten weliswaar verplicht waren in de winkel te blijven!
tłumacz echt prachtig 10 CP, 15 października 2013 Echt een aanrader, en echt plezant om hem te beklimmen
tłumacz Dunn's River Falls (prachtige plek) 9 christel, 18 kwietnia 2013 Je kan de watervallen beklimmen maar je kan ze ook bewonderen door langs de trappen te gaan. Het beklimmen hebben we aan de jongeren overgelaten en wij waren dan voor hen fotograaf van dienst terwijl we via de trappen meeliepen ;-)