Strona główna > Europa > Holandia > Limburgia > Sevenum > Zabawa Toverland

Sevenum
(0)774677050
Ocena
Dodaj opinię

Chciałbyś poznać opinie innych użytkowników na temat -Toverland w -Sevenum? Jesteś w odpowiednim miejscu!
  • Opinie (0)
  • Mapa
  • Zdjęcia (14)
  • Filmy (0)
  • Porady (0)
Niestety nie ma opinii w języku polskim dla Toverland / Sevenum. Możesz dodać swoją opinię.

Czy odwiedziłeś tą atrakcję turystyczną?

Rozmiar czcionki: A   A   A

Rodzina z małymi dziećmi, Lipiec 2009
Prachtig park
Saskia Saskia
10,0
23.08.2010 Ben er vorig jaar begin juli met mijn kinderen (1 tot6 jaar geweest). Prachtig park! Het is lekker klein maar met attracties voor een echt attractiepark. Zoals drie achtbanen. De oudste twee vonden vooral de bootjesglijbaan en de zweefmolen leuk. Terwijl de jongste genoten van de babyspeeltuin en de vele speelmogelijkheden. Horeca was echt goed en lekker. De kinderen zijn echt geen durfals maar hebben zich prima vermaakt en willlen het liefst dit jaar nog eens terug. En dat gaan we ook zeker doen

Rodzina z małymi dziećmi, Sierpień 2010
Echt te gek!
f entius f entius
10,0
12.08.2010 SUPER!
- Het is een leuk overzichtelijk, verzorgd park. Alles ziet er keurig uit. Genoeg attracties waar de kleinere kinderen zich prima mee kunnen vermaken maar de oudste heeft het ook erg naar zijn zin gehad met de achtbanen!
-Je kunt elkaar niet echt kwijtraken omdat het niet echt groot is. Je hoeft dus niet de hele tijd achter je kinderen aan te hollen.
-Hoewel het niet echt groot is, zijn er wel volop attracties, bij sluitingstijd waren we eigenlijk nog niet klaar.
-Het was naar mijn idee ook best druk maar je hoefde nergens echt lang te wachten.
Wat ik heel fijn vond:
Ik ben gisteren mijn autosleutel verloren in het park, we zijn erg goed geholpen, dupervriendelijk personeel!!! Ze hebben na 18.00 nog de boel gemobiliseerd om te zoeken naar de sleutel, er werd gebeld naar de bewaking voor mijn auto die ik moest laten staan op de parkeerplaats.
Werd vanochtend gebeld dat hij terecht was! Heel fijn en goed geholpen! superpark!!

Rodzina z małymi dziećmi, Sierpień 2010
super leuk park
Mattu Mattu
9,0
07.08.2010 super leuk park als je 1,30 bent mag je in 2 dingen niet maar onze kinderen vonden de bobsleebaan, houtenachtbaan en nog veel meer heel erg leuk er zijn ook wel veel dingen te doen voor jonge kinderen eigenlijk voor alleleeftijden onze kinderen waaren 8 en 9 ze hadden hun heel goed vermaakt. ook met slecht weer kan het want het is ook binnen. bij ons ging het ook regenen en we hadden er geen last van gehad om dat het niet zo,n heel groot park is hoef je niet zo heel ver te lopen.
de toiletten waren ook wel schoon. er is ook een binnen achtbaan die ging ook best snel maar onze kinderen vonden het wel heel leuk

het is echt een top park

Rodzina z małymi dziećmi, 2010
Leuk park !!!
Jambofredje Jambofredje
9,0
06.08.2010 Toverland is een echte aanrader , ook bij minder weer !!! Voor elk wat wils , maar vooral kids tussen 6 en 10 jaar komen zeker aan hun trekken . Inkom is duur , maar als je goed zoekt op het internet vind je hier en daar korting waardoor het allemaal goed meevalt !!! Achtbaan is geweldig en je moet in Toverland zelden aanschuiven als je hun kalender volgt wanneer het kalmer is !!!

Rodzina z małymi dziećmi, Lipiec 2010
Leuk voor waaghalzen
Lissy Luykx Lissy Luykx
8,0
27.07.2010 Wij zijn hier met onze dochter van net 4 geweest en aangezien zij niet zo'n waaghals is zijn wij in weinig dingen geweest. Het is of alles of (bijna) niks. Waarschijnlijk vindt zij het over een paar jaar pas leuk, als ze wat groter is. Heb je daarintegen kinderen die niet bang uitgevallen zijn, heb je absoluut de tijd van je leven! Naar mijn idee is dit een leuk park voor kinderen rond de 6, 7, 8 jaar
Verder een leuk opgezet park en schoon. Zeker geen prulpark qua opzet.Wat mij ook erg opviel is dat je werkelijk waar OVERAL kan zitten op banken, terrasjes etc. ZEER GROOT PLUSPUNT!
Jammer van de prijzige entree, met een gezin is het toch nog best wel een dure bedoeling. Desalniettemin, Toverland krijgt van mij een dikke voldoende!

Rodzina z małymi dziećmi
zeer goed
jolanda kostermans jolanda kostermans
9,0
18.06.2010 zeer leuk park,vooral de bobsleebaan vond onze dochter super en wij natuurlijk de zeer mooie houten achtbaan

Rodzina z dużymi dziećmi
Groote familie Groote familie
8,0
17.05.2010 Met bank aanbieding voor 13,50 geweest, en daarvoor een superleuke dag gehad.
Heel handig zijn de kluisjes waar je tassen en jassen in kan doen. Je betaald eenmalig 2 EURO en dan kan je de hele dag in je kluisje, handig om zelf de lunch mee te nemen, want dat mag in Toverland.
Leuke attracties, vooral de survival. 21 EURO vind ik best prijzig, maar met wat korting een leuke dag uit.

Rodzina z małymi dziećmi, Maj 2010
super leuk park
Elly Elly
8,0
16.05.2010 wij waren er met onze zoon van net 2 op moederdag. Het was een gok....maar een goede! Onze zoon is wel een durfal en is overal meerdere keren ingeweest: de achtbaan, de splash, de glijbaan met bootjes, etc. Wat genoot dat kleine joch (en daarmee zijn ouders). Het is een voordeel dat kindjes overal al vanaf 90 cm in mogen.
Omdat het (ondanks de schoolvakantie) heel rustig was, stond eigenlijk nergens een rij. Hierdoor zijn we overal meerdere keren ingeweest maar desondanks waren we na 3,5u wel uitgespeeld. Geeft niet...de dag was geslaagd. Ideaal dat je je eigen eten en drinken mag nuttigen als je dat mee hebt. Wij hebben in de horeca gegeten en daar hanteren ze (voor frites tenminste) een normale prijs: niet 3 euro voor een frietje zonder maar een schappelijke 1,70 en dan had je een flinke zak friet.
Park is denk ik geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Daarna word het wat kinderachtig vermoed ik.
Entree is fors maar vaak kan je wel kortingskaartjes vinden op internet.

Rodzina z małymi dziećmi, Luty 2010
leuk park!
Familie uit Amsterdam Familie uit Amsterdam
8,0
24.02.2010 Wij waren met 2 jonge kinderen van 4 jaar & zij vonden het geweldig! Treintjes achtbaan en wildwaterbaan zijn érg leuk.

Ook voor de ouders een vermakelijk park. Inderdaad wél een duur entree!
Maar de horeca viel daarentegen mee qua prijs.

Alleen het theater viel wat tegen. Verder géén minpunten!
Het was een regenachtige dag, maar daar heb je totaal geen last van, bijna alle attrakties zijn binne!

Rodzina z małymi dziećmi, Listopad 2009
Leuk als daguitstap
fam. O fam. O
8,0
30.12.2009 Prachtige inkom, de eerste zaal doet denken aan een grote binnenspeeltuin met kermisattracties. Voor ons was de topper het huis van de tovenaar waar je met een stokje kan 'toveren'. Ideaal voor jonge kinderen. De tweede zaal was voor een iets oudere leeftijd: bobslee, grote klimtouwen, boomstammen enz.. Voor de grote attractie buiten moet je minstens 145 cm groot zijn. Er zijn ook nog leuke waterspelen (als het zonnig is natuurlijk).

Ocena
55 opinie
Ogólne wrażenie

Zobacz opinie o:
z partnerem (3)
z rodziną (12)
Rodzina z dużymi dziećmi (4)
Rodzina z małymi dziećmi (33)
z przyjaciółmi (3)

Sprawdź wszystkie opcje gadżetowe Zoover

Najlepszy hotel - Sevenum

Informacje o - Sevenum

Ankieta

Który z europejskich krajów zachwyca najlepszą kuchnią?