Op nog geen 10 minuten rijden van het vliegveld van Aruba ligt deze oase van rust. De appartementen liggen in een rustige woonwijk en ligt aan een doodlopende weg. Geen druk verkeer voor de deur dus.
Zodra je het hek binnenstapt kom je in een klein paradijsje terecht. Een zwembad met diverse zitjes en ligbedden er omheen. De tuin is mooi aangelegd en groen.
Behalve wat piepkleine miertjes hebben we geen ongewenste gasten gezien tijdens ons verblijf. Dat is ook een verademing.
Het appartement was goed schoon en netjes en compleet ingericht. Er is een tweezitsbank, een lcd tv en een eethoek.
Een keuken met magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, grote koelkast met vriezer en een tosti ijzer. Het zag er allemaal nog erg nieuw uit.
In de slaapkamer een prima tweepersoonsbed met een extra sprei voor als je de airco per ongeluk 's nachts wat te koud hebt gezet. Wij hadden 'm op 24 graden staan. Dat was heel comfortabel.
De badkamer zag er ook heel netjes uit. Douchecabine met warm en koud water en een wastafel met alleen koud water (wat overigens op Aruba niet echt koud, maar een beetje lauw is.). Twee badhanddoeken en een kleine handdoek zijn ook aanwezig. Alles netjes, strak en schoon, maar dat geldt voor het hele appartement.
Bij aankomst stond er een grote kan water in de koelkast. Dat was heerlijk. We werden heel vriendelijk ontvangen door Marco (de eigenaar Cees was er zelf niet)en alles werd goed uitgelegd. Als er iets is wordt je snel en goed geholpen.
Wij hadden een huurauto en eigenlijk is dat op Aruba wel nodig. Anders mis je heel veel mooie plekjes. Maar ook zonder auto is het strand niet ver weg.
Van het geluid van de vliegtuigen hebben we geen last gehad. De wind staat altijd uit de goede richting zodat het geluid de andere kant op waait.
Wij hebben een topvakantie gehad in één van deze mooie appartementen en ik kan het dan ook warm aanbevelen.