Super! Bardzo przyjazny personel, niesamowite sniadanie w formie bufetu, spokojnie, czysto, zadbanie, ladnie, polozony centralnie, krotko mowiac naprawde polecam! monica, 14 kwietnia 2008
_._ 9 monica, 14 kwietnia 2008 Odległość od centrum 9 Obsługa 10 Cena/jakość 9 Wyżywienie 10 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci - Basen - Higiena - Super! Bardzo przyjazny personel, niesamowite sniadanie w formie bufetu, spokojnie, czysto, zadbanie, ladnie, polozony centralnie, krotko mowiac naprawde polecam!
_._ 10 Ziake, 15 stycznia 2008 Odległość od centrum 10 Obsługa 10 Cena/jakość 10 Wyżywienie 10 Pokoje 10 Atrakcje dla dzieci - Basen - Higiena - Piekny hotel, wspaniale sniadanie. Przyjazne powitanie. Naprawde polecam.
_._ 9 M. Nijhuis, 03 sierpnia 2007 Odległość od centrum 9 Obsługa 9 Cena/jakość 9 Wyżywienie 9 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci - Basen - Higiena - Spedzilismy bardzo przyjemnie czas w k+K. Jest bardzo spokojnie, przyjaznie, czysto i dobre sniadanie. Polozenie jest przyjemne, spokojne, ale jest to ozywiona dzielnica. Smacznie jedlismy w inyjskiej restauracji i jest duzo restauracji w sasiedztwie. Bezposrednia rezerwacja przez strone internetowa jest znacznie korzystniejsza.
_._ 9 Noël Devos, 02 sierpnia 2007 Odległość od centrum 9 Obsługa 9 Cena/jakość 8 Wyżywienie 8 Pokoje 9 Atrakcje dla dzieci - Basen - Higiena - Wspaniale polozony hotel, blisko stacji metra Earls Court. Przyjazny personel, ladne pokoje, w centrum Londynu, nawet ogród. To wszystko po przystepnych, jak na Londyn, cenach.
_._ 9 Alex, 04 października 2006 Odległość od centrum 9 Obsługa 9 Cena/jakość 9 Wyżywienie - Pokoje - Atrakcje dla dzieci - Basen - Higiena - Dobry hotel blisko stacji metra Earl’s Court. Bufet sniadaniowy obfity, z kontynentalnym i angielskim sniadaniem. Nieduze, ale przyjemne pokoje, dobrze posprzatane.